V 17

Så här ser magen ut idag, i v16+5. Ingen gravidmage ännu alltså, men den känns större än vad den faktiskt är vill jag lova.Tycker inte att några kläder sitter bra just nu. Ska se till att köpa några par gravid-leggins och bosätta mig i dem framöver.
 
..


Kommentarer
Anna Granström

Åh! Jag saknar min mage... Jag köpte mammabyxor redan i v.14, det var så skönt. De har hur sköna som helst på HM som man kan ha hela graviditeten sen. Dessutom billiga. Leggings är förstås också skönt!

Håller med om att magen känns större än vad den är, men det är ju för att man bär upp mer än vad som syns. Livmodern går ju även inåt. Min mage känns helt GIGANTISK nu, men när jag kollar på den så ser den mindre ut än hur den känns. Fast jag har såklart en rätt stor mage nu om man säger så (se sista bilden i mitt bildspel på bloggen vetja).

Ps. Tror kärleken kommer helt olika för bebisen i magen. Jag kände den från dag ett, kanske för att jag längtat så himla länge innan? Blev ju också helt knocked out från början och ständigt påmind om hans närvaro, kanske gör det sitt till. Don't know.

Svar: Jag ska spana på HM nästa gång jag går in där. Just nu är det mest inredning och bygg-affärer jag huserar i, men ett par mammabyxor behöver jag nog ha hyfsat snart...Jag såg bilden. Klart att du har en ordentlig mage, men inte så stor ändå tycker jag. Tänk, snart behöver du inte längta längre ;)
-Jenny-

2012-07-30 @ 09:31:11
URL: http://annagranstrom.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om Mig Och Mitt Liv

Funderar och filosoferar kring världsliga saker som boende, bebisgörande och bokläsning. Bland annat och säkert mycket mer...

RSS 2.0