Blogga eller inte blogga, det är frågan

Vet inte hur länge jag har funderat fram och tillbaka. Ska jag blogga, eller inte? Ibland har jag varit sugen på att sätta igång genast, ibland vill jag inte alls.

Det som gjort mig mest tveksam till bloggandets vara eller inte vara är att jag egentligen inte gillar att göra saker litegrann, ska jag göra något så vill jag göra det bra. I mitt huvud vill jag ha en "varm" och personlig blogg, med flera inlägg i veckan och lite foton till det jag skriver och så skulle jag vilja ha några trogna läsare eftersom blogg-gemenskapen verkar vara rätt mysig.

Men jag inser att det kommer att ta en del tid och energi. Har jag det? Jag vill att det ska kännas kul att skriva, inte som ett tvång att prestera inlägg efter inlägg. Vill göra detta för min skull, inte läsarens, men vill ändå inte ha en tråkig blogg. Jag vill att man gärna ska återvända hit då och då. Svår balansgång det där.

Jag har läst olika bloggar i flera år. Gillar att ta del av okända personers vardag. Beundrar hur alla delar med sig av sina tankar och sin vardag. Får mycket tips och inspsiration från olika bloggar. Nu vill jag ge tillbaka. Är fortfarande osäker om detta är något för mig, men vad sjutton, nu kör jag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om Mig Och Mitt Liv

Funderar och filosoferar kring världsliga saker som boende, bebisgörande och bokläsning. Bland annat och säkert mycket mer...

RSS 2.0