Sakta men säkert

ARGHHH!!!
Har försökt få till ett inlägg om vår resa med lite bilder men det vill sig inte alls. Har kämpat i snart 1 timme men nu får det vara nog. Det går segt som sirap. Tar nya tag med det imorgon! Ska försöka återuppväcka bloggen från semesterlunken och producera inlägg mer regelbundet framöver.
 
På hemmafronten tar det sig sakta men säkert även om det fortfarande är massor kvar att göra. Varje dag får vi lite saker avklarade. Mannen har lagt lite energi på trädgården. Klippt gräsmatta, trimmat häcken och rensat ogräs. Jag packar upp. Flyttkartongerna är snart borta. Nu är det dags för lite roligare grejer... Spackla och måla till exempel. ;)
 
Sen kan man börja det riktiga fixet som att sätta upp tavlor/hyllor/gardiner. Möblera på riktigt och få det att kännas som "hemma". Det har också blivit så att alla våra grejer mest är instuvade i klädkammare, garage, köksskåp och tvättstuga för att få allt ur vägen. Typ. Nästa steg är att organisera lite mer, tänka till och hitta på något fiffigt system, där allt har sin rätta plats.
 
Flyttlådorna invarderade vardagsrummet men nu börjar det arta sig...
Utsikten från köksfönstret känns i alla fall helt okej.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om Mig Och Mitt Liv

Funderar och filosoferar kring världsliga saker som boende, bebisgörande och bokläsning. Bland annat och säkert mycket mer...

RSS 2.0