Det du inte såg

Hungerspelen-böckerna sträckläste jag ju verkligen på nolltid. Boken efter det har tagit liiite längre tid att komma igenom eftersom jag prioriterat huset före läsning. När jag väl lagt mig i sängen har jag inte orkat många minuter innan ögonen fallit igen.

Men nu har jag avslutat "det du inte såg" och sammanfattningen får bli att det är en helt okej och läsvärd bok. Fascinerande och en tankeställare.



(En parentes är att Patrik tränar på mitt gym...)



Kommentarer
Anna Granström

Jag läste ut den igår. Tyckte att den var ganska dålig och inte särskilt läsvärd... Hm...

Svar: Haha! Okej, vi gillar att läsa, men har kanske inte helt samma smak? Jag är ju lite sportnörd och Patrik är ju dessutom Göteborgare. Jag gillade den. Gillade Zlatans bok också och vill gärna läsa Magnus Hedmans. Tycker att det är spännande att se en annan sida av sportprofiler, men kanske inte kräver så mycket mer. Vad vet jag?
Har för mig att du skrivit om Natachas bok, hon som satt inspärrad i 3000 dagar typ? Och att du gillade den? Håller på med den nu och den har inte alls fångat mig hittills. Och så vill jag bara bli klar med den så att jag kan börja med din bok. Segt det där...
-Jenny-

2012-08-23 @ 12:58:36
URL: http://annagranstrom.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om Mig Och Mitt Liv

Funderar och filosoferar kring världsliga saker som boende, bebisgörande och bokläsning. Bland annat och säkert mycket mer...

RSS 2.0